Press enter to see results or esc to cancel.

WOW! Met een sponsor 'wish list' meer sponsors voor de lange termijn
Dirkbader foto auteur Dirk Bader in Sponsorwerving   3 maart 2016
 

WOW! Met een sponsor 'wish list' meer sponsors voor de lange termijn

Als bestuurslid van een voetbalclub komt er heel veel op je af. Toen ik 2,5 jaar geleden begon binnen met portefeuille Commerciële Zaken binnen FC Lisse, had ik (achteraf gezien) geen idee waar ik instapte. Los van het feit dat het zaterdag 1 elftal op topklasse niveau speelt, zijn er ook nog ruim 1500 reactieve leden spelend, waaronder 650 jeugdspelers, een grote groepering senioren, een aantal veteranenteams en een behoorlijke zaalvoetbalcompetitie. Dit alles wordt in goede banen geleid door zo’n 300 vrijwilligers. En dan mag ik vanuit het bestuur Commerciële Zaken leiden. Ik kan je zeggen; een zeer dynamische en uitdagende klus. Voor vele bestuursleden in het algemeen is het een enorme valkuil om alles wat niet goed gaat, zelf te willen oplossen. Het verantwoordelijkheidsgevoel is groot want ja, voor de club doen we immers alles. Met als gevolg dat je voor je het weet bijna dag en nacht in de weer bent, met alle gevolgen van dien. 

Lees meer
Dirkbader foto auteur
Dirkbader foto auteur

Dirk Bader

Dirk Bader is mijn naam. Ik woon in Lisse en sinds een aantal jaren actief betrokken als bestuurslid Commerciële Zaken binnen FC Lisse. Een voetbalclub met een rijke sponsor historie. 
Ik geef richting aan het sponsorbeleid binnen de club, waarbij het vandaag de dag meer gaat om relatiebeheer dan om binnen halen van sponsoren. Ons beleid is er op gericht dat sponsors elkaar treffen binnen de Business Club en dat verbindingen worden gelegd. Wij zijn het platform voor ondernemers, van waaruit zaken kan worden gedaan. Deze faciliterende rol vraagt om aandacht, nauwgezet beleid uitvoeren en contact. In de afgelopen periode, waarin het economisch minder goed is gegaan met vele bedrijven, hebben wij ons sponsorbestand goed op peil kunnen houden en sinds vorig jaar enorm weten uit te bouwen. ik vind het fantastisch om daaraan een bijdrage te leveren en daarmee de vele clubleden te faciliteren in het plezier wat zij elke week beleven. 
In het dagelijks leven coach ik mensen om het beste uit zichzelf te halen, zowel op het werk als thuis. Met passie draag ik bij aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Leiderschap maakt groei mogelijk. Leven vanuit de eigen, authentieke kwaliteiten is voor iedereen beschikbaar, mits we daar zelf naar op zoek gaan. Ik sta voor het bijdragen aan het laten groeien van het menselijk potentieel. Voor authentiek persoonlijk leiderschap en leven vanuit je kracht; voor iedereen!
 
Op mijn blogsite www.dirkbader.nl lees je meer.