Sponsortje

Met Sponsortje meer sponsorsucces voor bedrijfsleven

Sponsortje helpt ook het bedrijfsleven om succesvol(ler) te zijn in sponsoring. Wij bieden het bedrijfsleven hiervoor diverse mogelijkheden. 

Sponsorprofiel van uw organisatie

Sponsoren kunnen op Sponsortje een sponsorprofiel aanmaken. Het sponsorprofiel is een korte en bondige samenvatting van uw sponsorbeleid. Bekijk hier de sponsorprofielen van andere sponsoren op onze website.

Met het sponsorprofiel op Sponsortje.nl presenteert u zich op een duidelijke manier naar sponsorzoekend Nederland. Het sponsorprofiel zorgt ervoor dat sponsorzoekenden snel kunnen screenen of u een interessante potentiele sponsor bent voor hun initiatief. Dit zorgt ervoor dat u in contact komt met relevante sponsorzoekenden, die aansluiten op uw sponsorbeleid.

Waarom een profiel op Sponsortje.nl?

 • Wordt snel en gemakkelijk gevonden door sponsorzoekend Nederland;
 • Versterk uw sponsorprofilering;
 • Laat uw maatschappelijk betrokkenheid zien;
 • Een sponsorprofiel op Sponsortje.nl is gratis.

Voorwaarden sponsorprofiel

 • U dient op uw corporate website een sponsorbeleid te hebben staan
 • U biedt de mogelijkheid om online een sponsoraanvraag in te dienen (e-mail, sponsorformulier etc…)

Direct een sponsorprofiel voor uw organisatie aanvragen

 • Stuur een e-mail naar info@sponsortje met het verzoek om uw bedrijf aan te melden;
 • Stuur in de e-mail de volgende url / links mee: de corporate website, de pagina waar het sponsorbeleid van uw organisatie te vinden is en de url waar de sponsoraanvraagmogelijkheid te vinden is;
 • Vervolgens maken wij het profiel voor u aan en krijgt u per e-mail een bevestiging van de inschrijving als het sponsorprofiel op Sponsortje staat.

 

Sponsoracties voor verenigingen en stichtingen

Organiseert uw bedrijf of organisatie een sponsoractie of clubactie? Tip uw actie bij Sponsortje! Wij zorgen ervoor dat uw sponsoractie een mooie plek op de sponsoractiepagina krijgt. Op die manier wordt uw sponsoractie extra onder de aandacht gebracht bij het verenigingsleven en behaalt u een beter resultaat met uw actie.

Blog Sponsortje: samen succesvol in sponsoring

Het doel van ons blog is om sponsorzoekenden succesvoller te maken in sponsoring. Dit doen wij door sponsorexperts, vrijwilligers, studenten, professionals en organisaties de mogelijkheid te bieden om relevante kennis over sponsoring te delen. Ondertussen zijn er diverse gastbloggers die structureel bijdragen met artikelen en blogs; van sponsorwerving tot het onderhoud sponsorrelatie en alles wat daar tussenin zit.

Heb jij een passie voor sponsoring én kan jij sponsorzoekenden helpen succesvoller te zijn? Stuur ons dan een e-mail met een korte motivatie. 

Nieuws

Wij zijn gek van sponsoring en berichten hierover graag op ons blog. Wij bieden bedrijven / organisaties graag de mogelijkheid om sponsorzoekenden en andere geinteresseerden te informeren over:

 • Een nieuw sponsorcontract;
 • Een sponsoractie of activatie van uw bedrijf / organisatie waar u (sport) verenigingen en stichtingen mee steunt;
 • Uw bedrijf / organisatie sponsort een event;
 • Of u heeft ander relevant nieuws m.b.t. sponsoring te melden.

Stuur deze (pers)berichten door aan onze redactie via info@sponsortje.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze op Sponsortje wordt geplaatst.

Sponsor een 'sponsordeal'

Uw product, dienst of organsisatie onder de aandacht brengen bij verenigingen, stichtingen en andere sponsorzoekenden? Plaats een sponsordeal Sponsortje. Een sponsordeal is een voordeeltje voor verenigingen, stichtingen en anderes sponsorzoekenden in de vorm van samples, gratis producten én aanbiedingen.

Heeft uw organisatie een sponsordeal in de aanbieding? Stuur dan een e-mail naar info@sponsortje.nl met het aanbod.

Heeft u ideeen, suggesties of opmerkingen?

Ook die horen wij graag! Stuur uw idee, suggestie of opmerking naar info@sponsortje.nl.