Sponsortje

Disclaimer Sponsortje.nl

Deze disclaimer is van toepassing op alle artikelen en pagina’s gepubliceerd op www.Sponsortje.nl (Sponsortje).

Sponsortje is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op de website plaatsen – bijvoorbeeld in een reactie – en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van Sponsortje.

Sponsortje kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van Sponsortje.

Sponsortje besteedt zorgvuldige aandacht bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie; maar kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Sponsortje aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

Sponsortje bevat links naar diverse andere websites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze websites.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij Sponsortje en haar bloggers (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Voor gebruik van content kun je contact opnemen met de redactie via info@sponsortje.nl.